in

Petre Dragomir (CSM Craiova), rezultate de admirat la CE de alergare montană

În perioada 10-12 mai, la Machico, în Portugalia, a avut loc Campionatul European de alergare montană. La această competiţie, clubul CSM Craiova a avut un reprezentant, pe Petre Dragomir, cel care a reuşit să obţină rezultate excelente şi să impresioneze.

Atletul a concurat la categoria de vârstă M55 şi a bifat următoarele rezultate: La 8km (locul doi individual, locul doi pe echipe), şa 5km (locul doi individual, locul doi pe echipe), la 33.7km (locul doi individual, locul doi pe echipe).

De asemenea, menţionăm că Petre Dragomir a mai avut parte de o reuşită şi în luna aprilie. Mai exact, sportivul de la CSM Craiova a câştigat, în data de 14 aprilie, medalia de argint la Campionatul Mondial de ultramaraton, maters, de la Vouzela, Portugalia.

„Este în totalitate meritul lui Petre pentru toate aceste reuşite speciale. În primul rând, îşi alocă extrem de mult timp pentru pregătire. Apoi, trebuie menţionat că toate competiţiile masters sunt suportate de către sportiv. Este o persoană extrem de serioasă, el fiind fost jandarm. Copii lui au fost tot elevii mei, sportivii mei şi mă bucur că de la competiţie la competiţie progresează. Şi anul trecut a fost cel mai bun sportiv masters al judeţului. A fost şi în echipa clubului de ultramaraton, care a fost pe locul al doilea la CN. El speră să obţină un aur la următoarele competiţii, iar în toamnă să iasă campion cu echipa de ultramaraton a clubului la turneele normale, nu de masters. Vreau să menţionez şi să amintesc şi locul doi obţinut la Campionatul Mondial de ultramaraton de la Vouzela, în luna aprilie“, a declarat Cristieana Cojocaru, pentru Gds.

What do you think?

Written by iconengland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cozia Mountain Run 2024, aventura continuă

Staruri internaționale și naționale la Festivalul IntenCity Craiova 2024